Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja

Ensi-ilta 24.8

HUOM! Virhe näytösajassa korjattu.
Ennakkonäytös yhteistyössä Veikkauksen kanssa tiistaina 14.8 klo 19. Tähän näytökseen saa kaksi lippua yhden hinnalla Veikkauksen mobiilisovelluksesta löytyvällä koodilla.

K12, 1’58, liput 10 e.

Mielensäpahoittaja aikoo kuolla, koska kaikki hommat on tehty ja elämästä kadonnut tarkoitus. Mutta juuri kun oma arkku on valmistumassa, Mielensäpahoittajan luo saapuu uusi elämä. Lapsenlapsi, 17-vuotias Sofia on ongelmissa ja tarvitsee isoisänsä jääräpäisyyttä, viisautta ja takan lämpöä. Mielensäpahoittaja taas saa elämäänsä tarkoituksen ja suuren salaisuuden. Vanhan jäärän ja nuoren kaupunkilaistytön yhteiselämässä kahdesta puolikkaasta kasvaa enemmän kuin yksi kokonainen.

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja on mahdottoman hauska ja sydämellinen elokuva mahdottoman vakavasta aiheesta.

Posted in Ei kategoriaa | Leave a comment

Vastaa